top of page

Volwassen

w4.png
IMG_9118.PNG

In het leven kunnen we botsingen ervaren op verschillende vlakken. Onze relaties met onze kinderen, ouders, partners, vrienden of collega’s kunnen soms wat stroef verlopen. Daarnaast kan de botsing ook intern plaatsvinden. We kunnen vastlopen op verschillende vragen: hoe kijken mensen naar mij? Wat wil ik in het leven? Hoe ervaar ik mijn eigen seksualiteit? Voel ik mij nog gelukkig? Hoe komt het dat ik mijn emoties de baas niet kan? 

 

 

Daarnaast maak ik ook ruimte voor vrouwen tijdens, voor of na de zwangerschap. De kinderwens kan vele emoties met zich meebrengen. In plaats van ze te verstoppen laten we ze in de spreekruimte hun vrije loop zodanig dat onze gedachten terug rust kunnen vinden. De wens naar een kind of het dragen ervan beweegt iets in ons. Er kunnen verschillende bezorgdheden ontstaan. Soms kan het zijn dat je je schuldig of beschaamt voelt ten opzichte van je eigen moederschap of je eigen moeder lichaam. Soms kan het verlangen naar een kindje heel groot zijn maar worden we geconfronteerd met een realiteit waarin het kindje krijgen een moeilijker proces lijkt te zijn. Ook de bevalling kan iets zijn dat heel vreemd was om mee te maken. Voor deze vragen en bezorgdheden maak ik graag ruimte om te spreken. 

U kan bij mij terecht voor:

Woman5b.png

Depressieve klachten: depressie of burn - out / Dwanggedachten of handelingen: het ongecontroleerd herhalen van gedachten of handelingen / Eetproblematieken / Moeilijke relatie met kinderen of eigen ouders  / Fysiek, emotioneel of seksueel trauma  / Verslaving  / Rouwverwerking / Angstproblemen … 

 

 

 

bottom of page