top of page

Kinderen &

Jongeren

IMG_9121_edited.png
IMG_9122_edited.png

Al vanaf het prille begin kunnen we moeilijkheden ondervinden in het leven. Een baby die vaak ongecontroleerd huilt, of tekenen van constante reflux vertoont kan zowel voor baby als voor de ouders ontzettend uitdagend zijn. Ook als peuter of kleuter kunnen er moeilijkheden optreden rond voeding, zindelijkheid, slapen of opstandigheid. Daarnaast kan de lagere schoolleeftijd of de puberteit ook zijn uitdagingen met zich meebrengen.

 

Ik stel mijn spreekkamer open voor alle kinderen ongeacht de problematiek. In het werk met kinderen en jongeren maakt ik gebruik van teken – en speltherapie. Ook als ouder sta je niet buiten de spreekkamer! Op regelmatige basis organiseren we ouder-kind gesprekken zodanig we samen op zoek kunnen gaan naar wat een oplossing kan bieden aan het probleem.

Kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor:

Copy of IMG_9119.PNG

 

Angsten / Slaapproblemen / Huilen / Hechtingsproblemen / Verlatingsangst / Echtscheiding / Zindelijkheidsproblemen / Rouwverwerking / Problemen op school: pesten, leerproblemen, moeilijk vrienden maken, schoolmoeheid, ... / Trauma / Agressie, boosheid / Lichamelijke problemen: onverklaarde buikpijnen of hoofdpijnen / Eetproblematieken / Vragen rond gender en identiteit / …

Duur van een sessie: 45min 

Tarief van een sessie: €60

Een sessie kan geannuleerd of gewijzigd worden 48u op voorhand. Indien er geen rekening wordt gehouden met deze afspraak reken ik mijn tarief aan.

Waar ben ik werkzaam?:  

location.png

Merelbeke 

Groepspraktijk De Ringvaart 

Chrysantenstraat 21

9820 Merelbeke

Evergem

 

Groepspraktijk BeLieve 

Doornstraat 16 

9960 Evergem

env.png

Hoe ben ik te bereiken?

Telefonisch:

0470/69 67 26

Contactformulier:

Bedankt!

Terugbetaling 

Er wordt terugbetaling voorzien tijdens de sessies. De terugbetaling loopt vanaf de aanvang van de sessies tot en met de laatste sessie. De terugbetaling wordt voorzien vanuit de verschillende mutualiteiten. Na het beëindigen van de therapie wordt geen terugbetaling meer voorzien. De aanvraag voor terugbetaling is de verantwoordelijkheid van de patiënt, of van diens ouders in het geval van kindertherapie. Er wordt geen terugbetaling voorzien indien de patiënt niet aanwezig is op de afspraak. Meer weten? 

bottom of page