top of page

Individuele therapie 

In het individueel werken met jongeren of volwassen wordt de nadruk gelegd op het creëren van een veilige ruimte waar we samen, onbevooroordeeld, luisteren naar jouw verhaal. 

Hoelang duurt zo een therapie sessie? 

Een therapie sessie duurt 30 - 45 minuten 

Wat is het tarief? 

Het gehanteerde honorarium bedraagt € 60 per sessie 

Een sessie kan door overmacht geannuleerd worden maar dit moet aangegeven worden 48u voor de aanvang van de sessie. Zo niet wordt de verloren sessie aangerekend. 

Waar ben je te vinden? 

Ik ben werkzaam binnen twee groepspraktijken. 

 

Evergem

Paramedisch Centrum BeLieve

Doornstraat 16

9940 Evergem

U wandelt binnen in een multidisciplinair centrum waar er ook nog andere dienstverlening wordt aangeboden. Meer informatie is te vinden op de volgende site https://believe-med.be 

Merelbeke

Gezondheidspraktijk De Ringvaart 

Chrysantenstraat 21

9820 Merelbeke

U wandelt binnen in een multidisciplinair centrum waar er ook nog andere dienstverlening wordt aangeboden. Meer informatie is te vinden op de volgende site https://de-ringvaart.be

Hoe en wanneer ben je te bereiken? 

U kan mij bereiken via

Terugbetaling 

Er wordt terugbetaling voorzien tijdens de sessies. De terugbetaling loopt vanaf de aanvang van de sessies tot en met de laatste sessie. De terugbetaling wordt voorzien vanuit de verschillende mutualiteiten. Na het beëindigen van de therapie wordt geen terugbetaling meer voorzien. De aanvraag voor terugbetaling is de verantwoordelijkheid van de patiënt, of van diens ouders in het geval van kindertherapie. Er wordt geen terugbetaling voorzien indien de patiënt niet aanwezig is op de afspraak. Meer weten? 

bottom of page